SWEAT trening se sastoji od kratkih ali jakih intervala fizičke aktivnosti koji su praćeni adekvatnim odmorom između njih. Ovo je trening koji će znatno  brže poboljšati vaše performanse, mnogo brže ćete popraviti kondiciju i doći do željenih rezultata, a vaš kardiovaskularni i respiratorni sistem će višestruko bolje funkcionisati.

Ovim treningom većinom se aktiviraju brza mišićna vlakna koja značajno doprinose izgradnji tijela jer su mnogo veća od sporih koja se aktiviraju pri dužim kardio treninzima. 

Osjetljivost na insulin je znatno poboljšana a stimuliše se i lučenje hormona rasta koji doprinosi izgradnji mišića.

Jaki intervali aktiviraju dodatno lučenje adrenalina u srži nadbubrežne žlijezde, što doprinosi lipolizi (razgradnji masti u tijelu, čineći ih spremnim za korištenje kao gorivo).

SWEAT program uključuje u svoj rad veliki broj mišića koji se sa svakim treningom iskorištavaju do maksimuma i tako poboljšava snagu i izdržljivost ,povećava eksplozivnost.

Trening počinjemo sa zagrijavanjem, zatim slijede dva seta vježbi gdje aktiviramo svaki mišić na tijelu koristeći se isključivo težinom sopstvenog tijela. Nakon kratke pauze nastavljamo sa intervalnim treningom na statičnim biciklima.

Program vježbanja namjenjen muškarcima i ženama, jakog je inteziteta i samim tim će vašu fizičku spremnost podići do samog limita.

EFEKTI?

Nakon SWEAT treninga, vaše tijelo će pojačano koristiti kiseonik i narednih 36–48 sati i time sagorijevati dodatne kalorije koje dolaze iz masti. Dakle, metabolizam se znatno ubrzava, kao i pri treningu sa tegovima.                    

Odlično je rješenje za postizanje maksimalne spremnosti i dobijanje odlične figure tijela.

pogledaj ostale treninge

PRIJAVI SE ZA PROBNI TRENING +382 68 40 20 30

Radno vrijeme

Pon - Sub: 8:00h - 22:00h

Ned: Zatvoreno

Adresa

Žrtava fašizma, BB

Budva, Montenegro

Pozovite nas

+382 68 40 20 30

Odgovorićemo na svako Vaše pitanje, prvi grupni fitness trening je BESPLATAN.

Kontaktirajte nas