Hatha Yoga uskoro na rasporedu grupnih programa

Današnji način života donosi brojne izazove svakodnevice, od stresa, žurbe, rastrzanosti između posla i porodice i nedovoljno vremena za sebe. Na putu balansa i uspostavljanja harmonije između tijela, uma i duha, izdvaja se suvereno Hatha Yoga. Uz pomoć joga vježbi, odnosno asana i vježbi disanja, odnosno pranajama, gradi se fleksibilnost i snaga. Naučićete kako da balansirate i opuštate tijelo, da umirite um i budete prisutni u trenutku. I još neke od blagodeti jesu smanjenje stresa, krvnog pritiska, više energije i bolji san.

 

Dozvolite da Vam naša licencirana instruktorka Ivana pomogne na putu unapređenja zdravlja. Počevši od ponedeljka 27. novembra u jutarnjim terminima od 10:15 ponedeljkom, srijedom i petkom, i u večernjim od 21:00 utorkom, četvrtkom i subotom. Vidimo se uskoro i dobro nam došli.

 

 

Ivana Miković je licencirani instruktor od strane Joga Saveza Srbije. Jogu kao drevnu nauku zdravog življenja uklapa u svakodnevni život. Na putu je da pomogne drugima da osvjeste svoje tijelo, uspostave dublji kontakt sa sobom i na taj način uvećaju sopstveni potencijal. 

 

PRIJAVI SE ZA PROBNI TRENING +382 68 40 20 30

Radno vrijeme

Pon - Sub: 8:00h - 22:00h

Ned: Zatvoreno

Adresa

Žrtava fašizma, BB

Budva, Montenegro

Pozovite nas

+382 68 40 20 30

Odgovorićemo na svako Vaše pitanje, prvi grupni fitness trening je BESPLATAN.

Kontaktirajte nas