GLUTEUS & CORE

GLUTEUS & CORE - jak i funkcionalan trbušni zid predstavlja temelj za bavljenje bilo kojim sportom ili fizičkom aktivnošću. Samo ime programa govori o važnosti ovog treninga jer predstavlja najbolju prevenciju od povreda kako kod profesionalnih tako i kod amaterskih sportista. Dominantne mišićne grupe koje se aktiviraju prilikom ovog načina treniranja se mišići donjih ekstremiteta, trbušnih i leđnih, kao i gluteus.


EFEKTI? Cilj treninga je da poboljša tvoju funkcionalnost, poveća snagu i oblikuje mišiće. Gluteus & Core trening je odličan i za prevenciju povreda.


KADA?
Ponedeljak i petak od 17:00


BODY SCULPTING
Vježbe snage ne samo da pomažu da izgledate bolje, već i da budete zdraviji.
Ovim programom angažuje se čitava tjelesna muskulatura, što obezbjeđuje skladno i proporcionalno oblikovanje tjela. Body Sculpting sistem vježbanja prilagođen je vježbačima svih uzrasta, tjelesne težine i visine i ne zavisi od prethodne utreniranosti, pa ga mogu praktikovati kako početnici tako i iskusni sportisti. Vježbe su osmišljene tako da budu efikasne, stimulativne i zabavne, što je možda I najveći izazov treneru, s obzirom da se rade uglavnom statične vježbe.

EFEKTI? Glavna prednost treninga snage je što radi na “kritičnim mjestima”, tijelo se bukvalno oblikuje onako kako vi želite.
Uz Body Sculpting oblikovaćete skladno svoje tijelo, smanjiti obim, povećati kondiciju i snagu mišića, smanjiti masne naslage, povećati samopouzdanje.

KADA?
Srijedom od 17:00

GDJE?
@positivefitnessclub

Sa: @tamara.bd @vanjaprokopljevic @marijana_grdinic
Vaš Positive

PRIJAVI SE ZA PROBNI TRENING +382 68 40 20 30

Radno vrijeme

Pon - Sub: 8:00h - 22:00h

Ned: Zatvoreno

Adresa

Žrtava fašizma, BB

Budva, Montenegro

Pozovite nas

+382 68 40 20 30

Odgovorićemo na svako Vaše pitanje, prvi grupni fitness trening je BESPLATAN.

Kontaktirajte nas