DA, TREBA TRENIRATI LJETI!

DA, TREBA TRENIRATI LJETI I DA, UZ OBOSTRANU PAŽNJU I DISCIPLINU MOGUĆE JE TRENIRATI I ZA VRIJEME KORONE
Trenirati ljeti nema ni manje ni veće benefite u odnosu na treniranje u bilo koje drugo doba godine, osim za one koji žele iskoristiti toplije dane i možda brže skinuti koji kilogram.
Bilo da vam je trening terapija nakon napornog dana ili sredstvo i način da izgledate onako kako ste zamisliti, pritom budete i zdraviji zapravo je nešto što treba održavati preko cijele godine. Najveća je greška prestati sa treninzima jer je došlo ljeto, jer su krenule vrućine i jer možemo ići na plažu. Ono što sigurno ljeto sa sobom donosi je dooosta svježeg voća i povrća, laganiju hranu i to treba iskoristiti ako imate za cilj da redukujete tjelesnu težinu. Svakako da se slažemo da je i plivanje odlična fizička aktivnost i razonoda koju treba upražnjavati pa i zimi ako ste u mogućnosti, ali prekidati sa treninzima - NE BI TREBALO.
Gubite kontinuitet, nemate adekvatan način da održite tonus mišića, snagu mišića onako kako se to održava na grupnim treninzima ili u teretani - zapravo, svi znamo da su za rezultat jednako bitni i kardio treninzi i treninzi snage - KOMBINACIJA. Ukidanjem bilo jednog, bilo drugog gubite ili na mišićnos snazi ili na kodniciji, a sve se odražava na rezultat.
Naš savjet je da smanjite broj treninga, smanjite intezitet treninga, svakako da trenirate u adekvatnim uslovima i ako je moguće da ne pravite pauzu veću od 2 nedelje.
Vaš Positive

PRIJAVI SE ZA PROBNI TRENING +382 68 40 20 30

Radno vrijeme

Pon - Sub: 8:00h - 22:00h

Ned: Zatvoreno

Adresa

Žrtava fašizma, BB

Budva, Montenegro

Pozovite nas

+382 68 40 20 30

Odgovorićemo na svako Vaše pitanje, prvi grupni fitness trening je BESPLATAN.

Kontaktirajte nas